17 Mart 2009 Salı

KREMALI MANTAR CORBASI
















Kremali corbalar yapimi zor gibi görünse de aslinda biraz dikkat ederek kolayca yapabileceğiniz yemeklerdir ve krema bence corbaya harika bir lezzet katar.

Malzemeler:

8 adet mantar
1 lt süt
1 paket krema
2 çorba kasigi tereyaği
3 çorba kasigi un
Bir tutam tuz
2 diş sarimsak
Bir tutam maydanoz

Hazirlanisi:

Tencerenizde yaginizi eritip,sarimsak ve ununuzu kavurun ardindan dogradiginiz mantarlari koyup kavurmaya bir müddet daha devam edin,mantardan sonra 5 dakika yeterli olacaktir,unun kokusu gittikten ve mantarlar su biraktiktan sonra sütünüzü ilave edin sürekli kariştirmaniz gerekiyor,çorba kivama gelince bir paket kremanizi şekeri ve tuzunuzu ilave edin bir iki tasim kaynatin,servis yaparken maydanozla süsleyebilirsiniz.Afiyet olsun.

0 yorum:

Lezzet Bahceniz   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP